Stressreductie - samen ontspannen

Online programma mét begeleiding voor het verminderen van stress bij jouw hond (en bij jezelf)

Heb jij een 'stresskip'?

Is jouw hond binnen of buiten soms zó onstuimig, rusteloos, onrustig, onbereikbaar, gestrest of gespannen? Vraag je je af waar dit gedrag vandaan komt? En hoe je dit gedrag kunt voorkomen?

Krijg jij stress van het onrustige gedrag van jouw hond? Of ervaar je momenteel sowieso al veel stress in jouw leven?

Wil jij leren hoe je samen met jouw hond ontspannen kunt genieten van het leven?

Herken je (een deel van) het volgende?

Ontdek dan meer over het programma!

Doorbreek de vicieuze stresscirkel

Kalme, ontspannen honden zitten zo veel beter in hun vel. Ze kunnen positieve gezondheidseffecten hebben op zichzelf én op ons. Diverse onderzoeken wijzen uit dat honden het stressniveau bij mensen kunnen laten dalen. Zo kan hun aanwezigheid zorgen voor een lagere hartslag en bloeddruk en een vermindering van het stresshormoon cortisol. Alleen… hoe doorbreek je de vicieuze stresscirkel?

Hoe zou het voor je zijn als jouw hond relaxter is, zijn spanning los kan laten en jullie samen meer kunnen ontspannen? En hoe fijn zou het zijn als jij jouw hond beter begrijpt, zodat jullie band alleen nog maar sterker kan worden?

Stressreductie - samen ontspannen

Speciaal voor honden en hun eigenaren heb ik het programma ‘Stressreductie – samen ontspannen’ ontwikkeld. Dit is een online programma met groepsbegeleiding waarbij je stap-voor-stap leert hoe je stress en spanning bij jouw hond (en daarmee bij jezelf) kunt verminderen.

hond blij - jij blij!

Na dit online programma merken jullie:

Wat kun je verwachten?

Online programma mét begeleiding

Dit alles vanaf:

€ 199,-

Welk tempo en programma past bij jullie leven?

Wanneer je al zo veel ‘moet’, is het fijn om keuzes te hebben. Daarom kun je het programma Stressreductie volgen in drie verschillende tijdsvarianten.

Je kunt het programma volgen in 3 maanden, een half jaar of 9 maanden. Dogtalent is nu nog vrijgesteld van btw, dus profiteer van de lagere prijzen!

Kort maar krachtig: 3 maanden

€ 199,-

Een prettig tempo: 6 maanden

€ 297,-

Op jullie gemak: 9 maanden

€ 449,-

Wanneer is dit online programma niet geschikt voor jullie?

Het online programma ‘Stressreductie – samen ontspannen’ is gericht op het verminderen van stress en spanning. Hiervoor ga jij samen met jouw hond aan de slag en kun je dankzij de groepscalls jouw vragen stellen en ervaringen delen in de groep. Speelt er echter een groter probleem, zoals agressie, angst of een opeenstapeling van (kleinere) problemen? Dan volstaat enkel het online programma niet, maar is er ook persoonlijke begeleiding nodig. In dat geval kan mijn hybride begeleiding een mooie oplossing zijn. Daarbij krijg je toegang tot het online programma, aangevuld met persoonlijke begeleiding waarbij we stap voor stap aan het probleem werken.

Twijfel je of het online programma passend is bij jullie situatie? Plan dan hier gemakkelijk een gratis spargesprek met mij in. In een half uurtje tijd nemen we jullie situatie door en kan ik hierin een advies geven.

Vragen die je misschien nog hebt:

Wanneer je al zo veel ‘moet’, is het fijn om wat keuzes te hebben. Daarom kun je het programma Stressreductie volgen in drie verschillende tijdsvarianten.

Je kunt het programma volgen in 9 maanden, een half jaar of 3 maanden.

In alle varianten krijg je toegang tot de online academie en daarmee alle teksten, video’s, voorbeelden en opdrachten. Wanneer je echt grondig en ontspannen aan de slag wilt met voldoende ruimte en tijd, kies dan zeker voor toegang voor 9 maanden. Zowel preventie als verandering vragen om commitment en geduld.

Als mensen willen we graag werken aan oplossingen en zo snel mogelijk als het even kan. Een ‘quick fix’ lijkt aantrekkelijk, maar is helaas zelden echt effectief. Daarmee leg je druk op jezelf en op jouw hond, wat vaak juist weer averechts werkt. Want druk komt vaak samen met spanning en stress en dat is nou juist niet wat we willen 😊…

Maar lijkt het 9-maandenprogramma voor jou een te grote stap? Dan kun je dus ook kiezen voor toegang voor een half jaar of 3 maanden. En je kunt eventueel daarna nog doorstromen of verlengen tegen de prijzen die dan gelden.

Je krijgt gedurende de gekozen periode 24/7 toegang tot de online academie met alle teksten, video’s, audio, voorbeelden en opdrachten voor stressreductie. Al jouw antwoorden kun je downloaden, zodat je een naslagwerk hebt tijdens en na het programma.

Daarnaast kun je elke week deelnemen aan de online calls. Tijdens deze online groepsbijeenkomst van ongeveer 60 minuten kun je jouw vragen stellen of onzekerheden delen en krijgen je antwoorden en adviezen van mij. Je kunt ook verhalen en ideeën uitwisselen met de andere hondeneigenaren die tijdens de call aanwezig zijn. Samen krijg je toch vaak weer nieuwe inzichten. Je hoeft er niet alle calls bij te zijn, maar het mag zeker wel! 

Stress is een groeiend probleem voor ons mensen, maar wist je dat er ook steeds meer honden zijn met overmatige stress?

Ons drukke, gehaaste bestaan heeft niet alleen een impact op onszelf, maar ook op onze honden. We vliegen van hot naar her, proberen alle ballen in de lucht te houden en vergeten vaak stil te staan bij het échte leven, dat zich hier en nu afspeelt.

Heb jij tijd om relaxte wandelingen met jouw hond te maken? Om samen ontspannende activiteiten te ondernemen? Of simpelweg (wat helaas vaak helemaal niet zo simpel is) te genieten van het moment?

Door alle haast, drukte en stress zien we steeds meer onrustige, gestreste mensen én honden. Er ontstaat een vicieuze stresscirkel. En dat kan tot heel veel lichamelijke en gedragsmatige problemen leiden. Aanhoudende stress is ontzettend ongezond. Daarom is het mijn missie om hond én eigenaar meer te laten ontspannen, voor meer rust en plezier in het leven. 

Dogtalent is voor nu nog vrijgesteld van btw. Profiteer daarom nu nog van de lagere prijzen vanwege de btw-vrijstelling. 

Heb je vragen over dit online programma? Stuur me gerust een berichtje!

Scroll naar boven