Heeft jouw hond stress?

Hoeveel stress ervaren jij en jouw hond?

Zit jouw hond lekker in zijn vel? Of merk je toch wel wat spanning in zijn gedrag en lichaam? Is jouw hond ontspannen of is hij regelmatig onrustig, onstuimig, onzeker, angstig of agressief? En hoe zit het bij jezelf? Voel je je regelmatig ontspannen of juist gespannen? Breng jullie stressniveau in kaart en ontvang direct nuttige tips om stress bij honden te verminderen óf te voorkomen. Zo kunnen jullie samen op weg naar meer plezier, rust, balans en ontspanning!

Doe de gratis stresscheck en:

  • Breng in kaart of jij en jouw hond stress hebben.
  • Ontdek in welke categorie jullie stressniveau valt, zodat je adequaat kunt handelen.
  • Ontvang direct tips passend bij jullie stressniveau, waardoor jullie al wat spanning kunnen loslaten.

Waarom de stresscheck doen?

Tegenwoordig heeft iedereen stress. Wij hebben stress, onze honden hebben stress. Een beetje stress is niet erg, maar chronische stress kan ontzettend veel lichamelijke en geestelijke gevolgen hebben. Zowel bij mensen als bij honden. En die gevolgen kunnen vergaand zijn…

Stel je eens voor hoe het zou zijn als jij en jouw hond die zware last van de stress kunnen laten vallen. Wat als jullie samen kunnen genieten van de leuke, fijne dingen waar het leven eigenlijk écht om draait? Geen opstapeling van lichamelijke en mentale klachten meer door stress, maar juist een overvloed aan plezier, energie, geluk en innerlijke rust. Ontdek via de stresscheck hoe jullie dat kunnen bereiken dankzij stressreductie!

Scroll naar boven