0631926945
info@dogtalent.nl

Disclaimer

De informatie op de website van Dogtale is met zorg samengesteld en er wordt geprobeerd dit zo goed mogelijk up-to-date te houden. Aan deze informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. Dogtale behoudt zich te allen tijde het recht om deze informatie zonder vooraankondiging te wijzigen en/of te verwijderen. Dogtale is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook die voortvloeien uit informatie of andere gegevens verkregen via de website van Dogtale.

Indien een link naar een website van een externe partij op de website van Dogtale wordt gedeeld, is Dogtale niet verantwoordelijk of aansprakelijkheid voor de juistheid of volledigheid van die informatie of voor de diensten die via die externe partij worden aangeboden.

De gegevens die een (potentiële) klant via het contactformulier op de website van Dogtale verstrekt, worden zorgvuldig behandeld en niet met derden gedeeld.

De informatie op deze website mag niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Dogtale worden gekopieerd, gewijzigd of elders gebruikt. Dogtale behoudt de copyright en auteursrecht van de informatie op deze website.

Indien u vragen hierover heeft, kunt u contact opnemen via het contactformulier.