Home / Shop / Uncategorized / 6-maandenbegeleiding (hybride, inclusief 1-op-1)

6-maandenbegeleiding (hybride, inclusief 1-op-1)

 1.400,00

Met dit 6-maandenprogramma gaan we stap voor stap samen werken aan een duurzame oplossing, dus voor de lange termijn. Een mooie mix tussen face-to-face afspraken en online begeleiding. Zodat jullie aan de slag kunnen, waar en wanneer het jullie uitkomt. En ik begeleid jullie in dit proces.

 Met dit programma:

  • Gaan we samen stap voor stap aan de slag met het probleemgedrag.
  • Leer je jouw hond beter begrijpen, zodat probleemgedrag kan worden verminderd of zelfs voorkomen. Hierdoor kan de stress bij jou en jouw hond dalen, waardoor jullie allebei beter in jullie vel komen te zitten.
  • Maak je kennis met verschillende vormen van ontspannende inspanning, zodat je samen met jouw hond stoom af kunt blazen. Zo kunnen jullie spanning leren loslaten en ontstaat er meer ruimte voor plezier, ontspanning en rust.
  • Ontdek je hoe je kunt voldoen aan de (basis)behoeften van jouw hond, zodat de stress daalt en zijn geluksgevoel stijgt. En een blije hond is een blije eigenaar!
  • Leer je een ontspanningsmassage toepassen bij jouw hond, zodat jij en jouw hond samen kunnen leren om spanning los te laten en te ontspannen.
Scroll naar boven